Om Jesseventura.org

Denne siden eies og drives av meg som heter Synne, en ung og for tiden ikke fullt så fremadstormende kvinne på 29 år. Jeg er per dags dato selvvalgt arbeidsledig og hjemmeværende, rett og slett fordi jeg vil ha et friår. Min karriere har siden studiene vært som kunderådgiver i en storbank. Av utdanning er jeg siviløkonom fra BI i Oslo.

Skriving er moro, og jeg bruker bloggen som et treningsstudio for mine egne evner til å formidle. Målet blir kanskje å utgi egne bøker etter hvert, eller jobbe innenfor en eller annen form for informasjonstjeneste. Jeg er pedagogisk anlagt, men kunne egentlig ikke tenkt meg å jobbe som lærer. Formidling gjennom internett, eller bøker, ville passet meg bedre. Vi får se hva det blir til.

Jeg skriver om det jeg kan mest, og det er banktjenester. Du vil finne alle slags tips om opptak av boliglån, refinansiering av boliglån, refinansiering av forbrukslån og kredittkort, finansiering av fritidsbolig, og mer. Jeg skriver også en del om sparing, investering i fond, pensjonssparing og generelle tips om familieøkonomi.

Share